Siivouspalvelut kotitalouksille

Säännöllinen kotisiivous

Me siivoamme, nauti sinä! Tarjoamme jatkuvaa kotisiivousta, sinulle räätälöidyllä palvelusopimuksella. Kotisiivous aloitetaan maksuttomalla arviokäynnillä, jossa kartoitetaan, millainen siivouskokonaisuus sopii tarpeisiinne. Jokainen koti on erilainen ja jokaisella kodilla on omat piirteensä. Siksi säännöllinen kotisiivous suunnitellaan juuri sinun tarpeidesi mukaan. Mahdolliset epäsäännöllisemmät lisäpalvelut, kuten vaikkapa ikkunoiden pesut ovat helposti ja vaivattomasti sovittavissa suoraan kohteesi asiantuntijan kanssa.

Kertasiivous

Juhlat tulossa ja koti siivoamatta? Ei hätää, me autamme – lyhyelläkin varoitusajalla. Kertasiivous on suosittu valinta silloin, kun talouteesi on tulossa vaikkapa syntymäpäiväjuhlat tai haluatte kunnon siivouksen ennen pyhiä. Koti kerralla siistiksi ammattilaisen toimesta – mikäs sen mukavampaa!

Kertasiivous on oiva vaihtoehto myös silloin kun tarvitaan tilapäistä apua kodin siistinä pitämiseen. Yhden kerran toteuttava siivous sovitaan asiakkaan kanssa aina tapauskohtaisesti. 

Muuttosiivous

Kun muutat, jätä asuntosi loppusiivous meidän huoleksemme. Me siivoamme asunnon lattiasta kattoon, eikä sinun tarvitse stressata siivouksesta lainkaan muutenkin hektisen muuttohulinan keskellä. 

Muuttosiivous toteutetaan kauttamme aina niin, että asuntosi jää luovutuskuntoiseksi. Jos taloyhtiöllä, tai vuokranantajalla on loppusiivousohje, noudatamme sitä tarkasti.

Ikkunoiden pesu

Kristallinkirkkaat ikkunat kauttamme! Jätä ikkunoiden pesu meidän huoleksemme, takaamme puhtaan ja kiiltävän lopputuloksen. Ota rennosti ja nauti kiiltävistä maisemista!

Remonttikohteiden loppusiivoukset

Jätä rakennuspöly meidän huoleksemme! Käytössämme oleva ammattikäyttöön suunniteltu kalusto takaa sen, että pääset betoni- ja puupölystä eroon varmasti. Remonttikohteiden loppusiivoukset tehdään avaimet käteen – periaattella, eli pääset siivouksen jälkeen suoraan nauttimaan remontin tuloksista tai uudesta kodistasi. 

Siivouspalvelut yrityksille

Toteutamme yrityksille mm. toimistojen ja muiden toimitilojen siivouksia joko säännöllisesti tai kertaluonteisena siivouksena. Myös rakennustöiden loppusiivoukset remonttikohteisiin. 

 

Yhteystiedot

Minna Taukojärvi

 

minna@hameenkotisiivous.fi

050 352 1147